ANIMA'T

ANIMA'T

Djs

c/Menorca,8, 17834, Porqueres (Girona)

Descripción:

Som una companyia d'animació sociocultural, que ens dediquem a crear, gestionar i desenvolupar projectes educatius i socioculturals. Venim del món del lleure i l'animació sociocultural. Un dels objectius d'Anima'm, és visibilitzar l'animació sociocultural i la perspectiva transformadora envers la cultura, el lleure, les persones... En els nostres projectes vatllem per el respecte i la inclusió de tots els col·lectius, es per això que ajustem els nostres projectes i activitats a les necessitats de cadascú. Els diferents serveis que oferim son: animació infantil, tallers infantils, discomòbil, karaoke, bombolles de sabó, concert musical, clowns o pallasos, festes d'aniversari, holi festival i molt més. El nostre equip està format per monitors i monitores amb llarga trajectoria en el món del lleure i l'espectacle, que aconseguiran que passeu una molt bona estona i que ho recordeu per tota la vida! No dubteu més! Anima't i contacta amb nosaltres.

Traballem des d'una mirada transformadora, incloent tots els col·lectius i adaptant les activitats, espectacles... a les necessitats de cadascú. Som un equip jove però amb llarga trajectoria al món del lleure i l'espectacle, on l'objectiu és que els participants siguin els protagonistes de les nostres històries.


Especialidades:

  • Djs.


Donde estamos

Pide presupuestos gratis

Aceptar Te informamos que utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio, de acuerdo con tus hábitos de navegación y recoger información estadística. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes consultar nuestra Política de Cookies aquí.