Arctic Paella Experience

Arctic Paella Experience

Catering

Calle Gralla, 19, Lliçà d'Amunt, 08186, Lliça d'amunt (Barcelona)

5/5

Ver las 10 opiniones

Descripción:

A Arctic Paella Experience oferim servei de càtering, servei a domicili i teambuildings especialitzat en Paelles Gorumet amb seu a Barcelona i operant a tot Catalunya. Càtering: Festes, casaments, reunions d'empresa de fins a 100 persones.

A Arctic Paella Experience som l'Albert i el Jordi, dos xef germans bessons que oferim un servei de Catering de Paelles Gourmet professional, de màxima qualitat en el producte i l'elaboració. Si et consideres un "sibarita" i amant de les bones paelles estàs en bones mans.


Especialidades:

  • Catering | Catering para eventos y empresas.


Opiniones sobre Arctic Paella Experience

TOTAL
5/5
10 opiniones

Jordi 5/5
09/03/2024
De las mejores paellas que he probado, riquísimas. El chef nos hizo una para 40 y todo fue genial. Servicio profesional y muy amable.

Eulàlia 5/5
09/03/2024
Exel.lent paella per grups, bona elaboració, bona organització i molta qualitat del producte

Gemma 5/5
06/03/2024
Experiencia inolvidable. Una paella bonissima i l'Albert un 10 com a cuiner i com a persona. Sens dubte repetirem!!

Jordi 5/5
04/03/2024
La paella de gamba roja buenísima. El cheff muy atento y profesional. Nos explicó el proceso de elaboración y algún truquillo extra. Sin duda repetiremos.

Jordi 5/5
29/02/2024
Nos hicieron una paella y una fideua de marisco para 60 trabajadores de la empresa Parlem en Barcelona.De las mejores paellas que he comido, producto de calidad y la cocción del arroz óptima. Muy recomendable!

Donde estamos

Pide presupuestos gratis

Aceptar Te informamos que utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio, de acuerdo con tus hábitos de navegación y recoger información estadística. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes consultar nuestra Política de Cookies aquí.