Fotomaton Lleida Events

Fotomaton Lleida Events

Fotomatón y Photocall

Carrer Torres de Sanui, 19, 25006, Lleida (Lleida)

Descripción:

Vols donar un toc original a la boda d'un amic o a la comunió d'un familiar? Vols que els companys d'empresa s'emportin un record divertit de la celebració? Llavors estàs al lloc indicat! A Lleida Events t'oferim la possibilitat de sorprendre els convidats del teu esdeveniment amb un Fotomaton elegant i divertit, la diversió està assegurada! Els convidats a l'event passaran una estona divertida i s'emportaran un record personalitzat de l'event, no ho dubtis més i posa un toc de color a la teva celebració!

Oferim un servei excepcional a uns preus molt competitius. Disposem d'un atrezzo molt variat per fer les fotos més divertides i també disposem de dos formats diferents de tires fotogràfiques que s'imprimeixen al moment. El format 10x15 amb 1 sola fotografia i el format 5x15 amb dues fotografies idèntiques. Donem servei a una àmplia zona geogràfica a la província de Lleida, Tarragona, Barcelona, Zaragoza i Huesca.


Especialidades:

  • Fotomatón y Photocall.


Donde estamos

Pide presupuestos gratis

Aceptar Te informamos que utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio, de acuerdo con tus hábitos de navegación y recoger información estadística. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes consultar nuestra Política de Cookies aquí.