Jim Tersol & The Dreamers

Jim Tersol & The Dreamers

Orquestas, cantantes y grupos

Castellterçol, 08183, Castellterçol (Barcelona)

Descripción:

Jim Tersol & The Dreamers es una banda Folk de vellut blau, sonoritat elegant feta per a un públic exigent al qual li agradin escoltar arranjaments i melodies d'instruments acústics barrejats amb el so americà de bandes clàssiques. Portem a l'oient o espectador a un món agradable i subtil on es pot perdre en els seus propis sentiments i emocions.

Les nostres melodies vocals sempre són interpretats per veus femenines de primer nivell, amb el que aconseguim colors i paisatges evocadors i intimistes. Al repertori sempre hi ha composicions en català, cançons que parlen de bruixes, bandolers, o qualsevol altre element que ens permeti contar una bona història. La banda amb una formació d'entre quatre i vuits músics a l'escenari ofereix un espectacle seriós amb un so cuidat i de qualitat que farà gaudir als oients amb el nostre repertori. Cançons nostres, de collita pròpia i fetes per escoltar molt lluny de visions comercials o de moda.


Especialidades:

  • Orquestas, cantantes y grupos.


Donde estamos

Pide presupuestos gratis

Aceptar Te informamos que utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio, de acuerdo con tus hábitos de navegación y recoger información estadística. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes consultar nuestra Política de Cookies aquí.