Kangurs Events

Kangurs Events

Animadores infantiles

Calle Minerva, 33, 08392, Sant andreu de llavaneres (Barcelona)

Descripción:

Empresa fundada al 2012, especialitzada en animació i acompanyament infantil en bodes, comunions i fires/convencions. El nostre principal servei a les bodes es fer-nos càrrec dels infants. Les mainaderes cuidaran i jugaran amb la canalla, amb l’objectiu que tant grans com petits gaudeixin de la festa. La nostra idea és estar des de l’aperitiu fins l’hora del ball, acompanyant als nens i nenes a l’hora de l’àpat, fent jocs dirigits, tallers creatius, tenint un racó per pintar…

Tenim més de 10 anys d'experiència, contem amb un equip altament qualificat, tots donats d'alta, amb la formació de prevenció de riscos feta, primers auxilis o socorrisme. L'empresa conta amb una bona assegurança de responsabilitat civil i accidents.


Especialidades:

  • Animadores infantiles.


Donde estamos

Pide presupuestos gratis

Aceptar Te informamos que utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio, de acuerdo con tus hábitos de navegación y recoger información estadística. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes consultar nuestra Política de Cookies aquí.