Kangurs Events

Kangurs Events

Animadores infantiles

C/. Churruca 41, local, 08301, Mataró (Barcelona)

Descripción:

Empresa fundada al 2012, especialitzada en animació i acompanyament infantil en bodes, comunions i fires/convencions. El nostre principal servei a les bodes es fer-nos càrrec dels infants. Les mainaderes cuidaran i jugaran amb la canalla, amb l’objectiu que tant grans com petits gaudeixin de la festa. La nostra idea és estar des de l’aperitiu fins l’hora del ball, acompanyant als nens i nenes a l’hora de l’àpat, fent jocs dirigits, tallers creatius, tenint un racó per pintar…

Tenim més de 5 anys d'experiència, contem amb un equip altament qualificat, tots donats d'alta, amb la formació de prevenció de riscos feta, primers auxilis o socorrisme. L'empresa conta amb una bona assegurança de responsabilitat civil i accidents.


Especialidades:

  • Animadores infantiles.


Donde estamos

Pide presupuestos gratis

Aceptar Te informamos que utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio, de acuerdo con tus hábitos de navegación y recoger información estadística. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes consultar nuestra Política de Cookies aquí.