Karakeo

Karakeo

Alquiler de Karaoke

Avinguda de Xile n.1, 17800, Olot (Girona)

Descripción:

Karakeo és una empresa que posa a la teva disposició un karaoke mòbil combinat amb un grapat de serveis complementaris perquè les teves festes adquireixin una nova dimensió. Ideal per a festes particulars i d’empresa. El seu muntatge portàtil, ràpid i endreçat et permetrà disposar del complement perfecte per a les teves festes privades. Posem a la teva disposició més de 5.000 cançons perquè la festa no decaigui. A més a més, s’adapta a tots els entorns, tant exteriors com interiors, cuidant tots els aspectes visuals i acústics.

Karakeo està dissenyat perquè no t’hagis de preocupar de res. Els seus professionals s’ocuparan de tots els aspectes tècnics (muntatge i desmuntatge, efectes visuals i sonorització) alhora que actuen com a mestres de cerimònia. A més a més, és el karaoke més complert a nivell audiovisual. Disposa de projeccions en una pantalla de 100 polzades, llums d’escenari i un segon monitor perquè en sentis el rei o reina de l’escenari, sense haver de donar l’esquena al teu públic més fidel. A nivell acústic, disposaràs d’una potència màxima de 2.000W perquè fins i tot el te veí escolti les teves tonades, i d’un equip de monitors perquè no et perdis enmig de la teva actuació.


Especialidades:

  • Alquiler de Karaoke.


Donde estamos

Pide presupuestos gratis

Aceptar Te informamos que utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio, de acuerdo con tus hábitos de navegación y recoger información estadística. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes consultar nuestra Política de Cookies aquí.