Mag Ferbuch

Mag Ferbuch

Magos

Barcelona, 08023, Barcelona (Barcelona)

5/5

Ver las 1 opiniones

Descripción:

Quan vaig fer 10 anys, els meus pares van contractar a un mag per sorpresa, jo no sabia res. Va fer uns jocs de màgia increibles i em vaig quedar bocabadat. Des d'aquell moment vaig saber que allò era el que volia fer. Sorprendre a la gent amb l'art de la màgia, fer un joc de màgia, mirar la cara de l'espectador i veure uns ulls tan brillants com els que tenia jo el dia que vaig fer 10 anys. He fet un curs de teatre, un curs d'iniciació a la màgia al Rei de la Màgia i un curs de segon nivell de cartes també al Rei de la Màgia. Actualment sóc soci de l'Acai/Sei de Barcelona. També he fet de voluntari al FIMAG 2018, 2019 i formo part de l'organització del festival Màgicus de Barcelona. He actuat en festes infantils, comunions, festes d'empresa, celebracions familiars, casaments... Estàs organitzant una festa? Una celebració familiar? Vols que els convidats recordin aquest dia tan màgic tota la seva vida? Contacta amb mi sense cap mena de compromís i en parlem! Envia'm un missatge!

Ara mateix tinc 4 espectacles: Màgia infantil, màgia familiar, màgia d’escenari i màgia saludable. Idiomes: Català i Castellà


Especialidades:

  • Magos | Magos para niños.


Opiniones sobre Mag Ferbuch

TOTAL
5/5
1 opiniones

Josep Lluís 5/5
11/04/2020
Tot i ser molt jove, es un gran mag, ens ho vam passar molt bé tant els adults com els nens. Molta professionalitat. Si segueix aixi arribara molt luny! Molt recomanat!

Donde estamos

Pide presupuestos gratis

Aceptar Te informamos que utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio, de acuerdo con tus hábitos de navegación y recoger información estadística. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes consultar nuestra Política de Cookies aquí.