Mag Pau

Mag Pau

Magos

girona, 17005, Girona (Girona)

4/5

Ver las 5 opiniones

Descripción:

Som una companyia artística que ofereix espectacles de màgia per tota mena de públic i esdeveniments. Fa més de 7 anys que estem repartint màgia en diverses comarques del Gironès. Shows: -Ninges de la Màgia (1h): És un show de màgia familiar molt participatiu, on s'explica la història dels ninges de l'antiguitat asiàtica amb molta màgia. La idea d'aquest show és que tant infants com adults gaudeixin de la màgia a parts iguals, alhora que s veuen immersos en l'Àsia tradicional! --Màgia en bars i restaurants: Màgia taula per taula, amb jocs de màgia de prop on l'increïble succeeix davant els seus ulls. Diferents jocs que es van fent grupet per grupet de persones. -Show personalitzat: Tenim l'opció de fer un show de màgia personalitzat segons les necessitats del client. Per aniversaris o casaments temàtics, depenent de l'època de l'any: Nadal, Halloween...

Formació: Fa 7 anys que vaig repartint la meva màgia arreu dels municipis del Gironès, faig espectacles per festes majors, casaments, batejos... He completat els cinc cursos de l'Instituto de Magia de Madrid, una de les acadèmies més grans del món amb professors amb un gran nombre de premis reconeguts a escala mundial. He fet un curs intens de màrqueting, vendes i administració. Tinc més de deu anys d'experiència en el món teatral, he format part d'obres de companyies de teatre professionals i actualment estic en una reconeguda companyia de la comarca. He fet un curs de màgia de prop amb en Mario López subcampió del món en micromàgia a la FISM del 2015. I recentment he completat un curs d'hipnosis real teatral en mans d'un dels millors mentalistes que ha presenciat Espanya, Adolfo Masyebra. Així també, en l'actualitat soc soci de l'EMDB Banyoles, participant mensualment a conferencies de grans professionals del nostre art.


Especialidades:

  • Magos | Magos para niños.


Opiniones sobre Mag Pau

TOTAL
4/5
5 opiniones

Xevi 4/5
16/04/2024
Ideal per la canalla, per començar a que creguin amb ella.

IRENE 4/5
10/04/2024
Va ser un espectacle familiar molt participatiu i ens ho vàrem passar super. Gràcies

Mercè 4/5
06/04/2024
Un bon espectacle divertit i ideal per tots els públics grans i petits.

Associació de veïns del barri 5/5
11/02/2024
Pues lo que importa es que al publico le gustó mucho. Eso es lo importante. Buen espectáculo para todos los publicos. Amable y simpático. Para repetir.

Isidro Berlanga 4/5
18/04/2023
Trabajo realizado en Celebrents
Profesional y con un show muy completo incluyendo luces, sonido, complementos, ... increible para una sola persona. Fue una sesión muy amena, divertida y que a los niños les gusto mucho

Donde estamos

Pide presupuestos gratis

Aceptar Te informamos que utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio, de acuerdo con tus hábitos de navegación y recoger información estadística. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes consultar nuestra Política de Cookies aquí.