Orgue de Gats

Orgue de Gats

Orquestas, cantantes y grupos

Veral Sant Jordi, 17, 08610, Avià (Barcelona)

5/5

Ver las 1 opiniones

Descripción:

Grup Musical fundat l'any 1981. Més de 1.000 actuacions avalen la nostra proposta. Euips de so, llum i efectes propi (Gran i Petit Format) Adaptem la formació, el muntatge i el preu a cada tipus de festa. Què oferim? -MÚSICA DE BALL.- Ideal per a festes majors, revetlles, festes familiars, casaments, àpats de negocis... (Durada aprox 150') -CONCERT.- El públic còmodament assegut podrà gaudir d'una selecció de temes lírics, musicals famosos, cançó tradicional catalana i de cantautors així com cançons de taverna, sarsueles i cuplets de sempre. (Durada aprox. 60') -VARIETATS.- Una barreja de cançons en directe, humor, imitacions, acudits i fins i tot màgia i mentalisme (Durada aprox 60') -FESTA JOVE.- Repertori seleccionat per a públic jove (skà, reguetton, pop llatí, èxits del moment...) -BALLS DE SALÓ.- Repertori clàssic de ball (vals, pasdoble, cumbia, xa-xa-xá, swing, tango...)

La nostra proposta és diferent perquè oferim 3 opcions de contractació: TRIO, QUARTET i QUINTET Amb 2 equips de so i llums (Petit i Gran Format) De manera que ens adaptem a la mida de la festa i al pressupost de cada client.


Especialidades:

  • Orquestas, cantantes y grupos.


Opiniones sobre Orgue de Gats

TOTAL
5/5
1 opiniones

Sandra López 5/5
23/05/2019
Contratamos a Orgue de Gats para las fiestas del barrio. Buen ambiente y repertorio para todas las edades, se adaptan. Los recomiendo. Nosotros quedamos muy contentos.
Orgue de Gats contestó:

Sandra, muchas gracias por tu comentario, la verdad es que nos llevamos un muy buen recuerdo de vuestra fiesta. Ahora sólo toca: REPETIR!! Un abrazo.


Donde estamos

Pide presupuestos gratis

Aceptar Te informamos que utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio, de acuerdo con tus hábitos de navegación y recoger información estadística. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes consultar nuestra Política de Cookies aquí.