Ruxata Grup

Ruxata Grup

Orquestas, cantantes y grupos

(Barcelona)

Descripción:

Grup orquestral amb àmplia experiència musical amb el qual podrà comptar per amenitzar les seves vetllades amb tot tipus de música: des de Balls de Saló, passant per música dels anys 60 i 90, i acabant si cal amb molta marxa pel jovent. El nostre repertori és molt variat: swings, cúmbies, txa-txa-txa, merengues, pasdobles, boleros, country, foxtrot, valsos, ranxeres, rumbes, tangos, etc. També interpretem versions de música dels anys 60-70 per recordar els mítics "guateques", juntament amb temes més d'actualitat. Disposem d'un equip molt atualitzat de llum i so amb el qual realçar el teu

Si busqueu un grup per passar una bona estona disfrutant i ballant amb molt bona música, ens ha trobat! Donem a cada actuació el 100%, ja que per a nosaltres, la música és quelcom totalment vocacional!!! Fem participar al nostre públic en algunes cançons on intentem que tothom s'apunti a fer coreografies (el country, les cançons dels anys 60, etc.).


Especialidades:

  • Orquestas, cantantes y grupos.


Donde estamos

Pide presupuestos gratis

Aceptar Te informamos que utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio, de acuerdo con tus hábitos de navegación y recoger información estadística. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes consultar nuestra Política de Cookies aquí.