SO EMPORDÀ

SO EMPORDÀ

Djs

C/LA JONQUERA 10, 17723, les Escaules (Girona)

Descripción:

SO EMPORDÀ és una idea basada en la passió per la música i també en l' experiència del Disc Jockey i Tècnic de so empordanès Jordi Herrera. Més de 30 anys fent ballar els empordanesos i empordaneses en múltiplesescenaris i amb una gran varietat musical adequada per cada moment, ara també us ofereix els seus serveis per petits i mitjans esdeveniments.

CASAMENTS Pel vostre dia més especial ens ocupem de tota la sonorització del vostre casament: cerimònia, aperitiu, banquet i ball de fi de festa. Cobrim tots els ambients amb tot l'equip necessari (altaveus, microfonia i il·luminació) Preparem conjuntament el guió de tota la musicalització dels moments més importants del día i la música del ball amb una amplia gama d'estils (latino, disco 80's / 90's, pachanga, pop, rock, actual,..) èxit assegurat gràcies a la nostra experiència.


Especialidades:

  • Djs.


Donde estamos

Pide presupuestos gratis

Aceptar Te informamos que utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio, de acuerdo con tus hábitos de navegación y recoger información estadística. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes consultar nuestra Política de Cookies aquí.