SOARTPRAT

SOARTPRAT

Equipos de sonido

C/ Rector Pere Pellicer 8, 08820, el Prat de llobregat (Barcelona)

Descripción:

Som So Art Prat, una empresa amb més de dues dècades d’experiència en el món dels audiovisuals efímers, la gestió d’espais culturals i la satisfacció de les necessitats de productores d’esdeveniments, serveis culturals públics i empreses d’events. Ens destaquem pel nostre creixement constant, en sintonia amb les darreres tendències tecnològiques del sector. Oferim el lloguer d' equipaments de sonorització, il·luminació i imatge per qualsevol tipus d' esdeveniments. Servei de disseny i atenció personalitzada per a cada esdeveniment.

Invertim de forma decidida i constant en tecnologia audiovisual de primer nivell, gràcies a col·laboracions amb marques de renom internacional com Electrovoice, Cameo o Chauvet. Són sinònims de rendiment, i el seu prestigi està àmpliament establert en la indústria. Aquesta inversió ens permet oferir una excepcional relació qualitat-preu, oferint una gran qualitat sense augmentar els costos.


Especialidades:

  • Equipos de sonido | Iluminación para eventos y fiestas.


Donde estamos

Pide presupuestos gratis

Aceptar Te informamos que utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio, de acuerdo con tus hábitos de navegación y recoger información estadística. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes consultar nuestra Política de Cookies aquí.