Stromboli Jazz Band Dixie Swing

Stromboli Jazz Band Dixie Swing

Grupos de Jazz

Tarragona, 43002, Tarragona (Tarragona)

Descripción:

Som experts en tot tipus de celebracions i esdeveniments. Ens adaptem a les vostres necessitats. Stromboli Jazz Band: és un grup de swing, dixieland, jazz popular i altres músiques integrat per músics professionals del Camp de Tarragona, que tenim una àmplia formació i experiència en aquest àmbit. Està format per: Raül Cid, al trombó, veu i direcció, Josué García, a la trompeta, Ton Solé, al banjo i ukelele; Ismael Carles, a la tuba; i Adrià Mort a la bateria. Ens els nostres espectacles es barreja bona música, amb dosis d'humor, teatre i una gran interacció amb el públic. El número de músics i el format és variable i flexible segons el que necessiteu, ja que ens podem adapatar a les vostres demandes. Des de la nostra presentació, al febrer de 2012, hem realitzat més de 350 actuacions amb molt bona resposta de públic i dels mitjans.

Des de la nostra presentació, al febrer de 2012, hem realitzat més de 350 actuacions amb molt bona resposta de públic i dels mitjans. Al febrer del 2013, vam presentar el nostre primer CD, "Smile", al Teatre Metropol i al març del 2017 hem celebrat el nostre 5é aniversari i la presentació del nostre segon CD, "Be Happy", també al Teatre Metropol. Hem participat, entre d’altres, al Festival Creart de Tarragona, al Festival Cava Jazz de Guardiola de Font Rubí, al Cicle Altafujazz d’Altafulla, al Cicle de Música als Castells de Catalunya, al Festival Internacional de Dixieland de Tarragona, Nit als Museus, als Festivals de Blues de Reus i Tarragona, al IV Cicle de Jazz de Cambrils, en una gran quantitat de Festes Majors, hem amenitzat inauguracions i actes de tot tipus i també vam actuar al 47é Festival de Jazz (Heinekenjazzaldia) de Sant Sebastián.


Especialidades:

  • Grupos de Jazz.


Donde estamos

Pide presupuestos gratis

Aceptar Te informamos que utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio, de acuerdo con tus hábitos de navegación y recoger información estadística. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes consultar nuestra Política de Cookies aquí.