Xavier margenat, ventrlíloc i contacontes

Xavier margenat, ventrlíloc i contacontes

Animadores infantiles

abad oliba, 12, 1r, 17190, Salt (Girona)

Descripción:

Ventríloc i contacontes. Espectacles de ventrílòquia per a nens i nenes, i per a tota la família, festes d'aniversaris, espectacles per a centres cívics, festes majors..., on podran gaudir amb el pirata Pinxo i els seus amics: un ocell boig, un mico sonat, un goset molt simpàtic i un drac despistat. Humor, aventures, contes i una mica de màgia. Un gran espectacle orginal i molt divertit.

L'espectacle principal d'anomena: "Animals Magic Show". És un espectacle de ventrilòquia molt original, adaptable a diferents necessitats (festes majors, centres cívics, escoles, festes d'aniversaris...). Amb una diversitat de personatges, combina la ventrilòquia amb l'humor, la màgia i amb els contacontes. Són els mateixos ninots/animals que fan màgia i ens expliquen contes.


Especialidades:

  • Animadores infantiles.


Donde estamos

Pide presupuestos gratis

Aceptar Te informamos que utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio, de acuerdo con tus hábitos de navegación y recoger información estadística. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes consultar nuestra Política de Cookies aquí.