Cuina Justa

Cuina Justa

Catering para eventos y empresas

Carretera de Santa Creu de Calafell, 106, 08830, Sant boi de llobregat (Barcelona)

Descripción:

Cuina Justa és l’empresa d’economia social i solidària de la Fundació Cassià Just, on elaborem productes en el món de l’alimentació des de fa 27 anys. Som centre especial de treball i empresa d’inserció, amb 350 treballadors, el 70% amb discapacitat, que inserim laboralment a través de la gastronomia, elaborant productes i serveis. Dintre dels nostres serveis oferim gestió de menjadors escolars i d’empresa, càtering per empreses i institucions i elaboracions de productes de sandvitxos i amanides. Cuina Justa posa en disposició de les empreses promoure la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat dintre de la seva empresa i millorar la seva Responsabilitat Social Corporativa (RSC). Treballem dia a dia per tal que els drets i la llibertat de les persones siguin reals i efectives.

La Fundació Cassià Just 355 treballadors i 25 anys habilitant i capacitant a persones amb malaltia mental i exclusió social per oferir-los oportunitats laborals dignes i sostenibles en l’àmbit de la gastronomia. La Fundació Cassià Just neix l'any 1994 com a iniciativa d’un grup de professionals de la salut mental, l’acció social i l’educació amb la missió de combatre l’estigma del trastorn mental i les desigualtats socials. Avui dia la nostra missió encara és intacta, i continuem apostant per la via del treball com la millor manera per aconseguir la integració. Som centre especial de treball i empresa d’inserció, i continuem impulsant la generació d’un canvi social necessari.


Especialidades:

  • Catering para eventos y empresas.


Donde estamos

Pide presupuestos gratis

Aceptar Te informamos que utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio, de acuerdo con tus hábitos de navegación y recoger información estadística. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes consultar nuestra Política de Cookies aquí.